We hebben als JTF League of Legends Main de afgelopen tien weken elke donderdag mee mogen doen aan ClubClash. Dit heeft als goede oefening gediend om onze teamplay te verbeteren. Het toernooi bestond uit twee groepen waarover de deelnemende teams werden verdeeld. In deze group phase is elke week tegen een ander team gespeeld. De start ging ons goed af, na drie weken met ÊÊn week rust stonden we 2-0 in het klassement. In week vier zijn we in de eerste game herinnerd aan het feit dat we onze tegenstanders niet moeten onderschatten. Dit uitte zich in een 0-1 achterstand tegen Gaming Aliance in de best of three. Gelukkig wisten we ons relatief makkelijk te herpakken en konden we de avond nog eindigen met een winst van 2-1. Nadat we op scherp waren gezet hebben we de overige drie weken ook positief doorlopen wat zich uitte in een ongeslagen group phase.


Tijdens de start van de playoffs kwamen we al snel een volgend obstakel tegen. Door een onvoorzien probleem werden we genoodzaakt de eerste twee weken met een substitute te spelen op top. Dit heeft ons extra op scherp gezet aangezien het betekende dat we minder rond onze gewoontes konden spelen. Het resultaat waren twee weken waarin we met een aantal rommelige games toch wisten te winnen wat ons een plek garandeerde in de finale.


In de finale hebben we onze eerste best of five van het toernooi gespeeld tegen de winnaar van de andere bracket. Deze games merkten we ook dat we wat minder hadden gespeeld met elkaar en er wat onnodige fouten werden gemaakt. Nadat we tussen de fouten door de eerste twee games toch wisten te winnen zijn we in de derde game afgestraft waardoor we een vierde game moesten spelen. Deze game wisten we uiteindelijk goed uit te spelen door ons te focussen op onze sterktes en daarmee onze laatste win van het toernooi te verzekeren.


We hebben een leuke tijd gehad in dit toernooi en we hopen in de toekomst aan nog meer soortgelijke toernooien te mogen meedoen. We hebben er als team ook zeker verbeterpunten uitgehaald die we meenemen in onze volgende games. We willen de casters van de stream en de organisatie van ClubClash bedanken voor hun inzet en de leuke interactie met de teams. Daarnaast zal JTF LoL Main doorgaan met een nieuwe speler op de midlane en zal Nivektims een substitute positie innemen binnen het team.

Share:
HORNEYDOLPHIN

HORNEYDOLPHIN

Gamen, gamen, gamen

See all author posts