Ons verhaal

OVER
JOIN THE
FORCE

Join The Force is een organisatie die als doel heeft mensen met enthousiasme voor gaming, samen te brengen en te faciliteren. JoinTheForce is voor jong en oud. We zijn online en offline actief, platform onafhankelijk en kijken verder dan alleen Nederland. Naast ontspannen gamen, faciliteren wij ook esports op het allerhoogste niveau.

"Onze ambitie is om zo veel mogelijk gamers samen te brengen in een gemeenschap waar ze zich thuis voelen met ruimte tot zelfontplooiing op zowel casual als esports niveau. Wij streven ernaar om binnen de esports mee te doen op het allerhoogste niveau."

Community

Een tak die vaak wordt vergeten, maar niet binnen Join The Force. Casual gaming binnen onze community zorgt voor verbondenheid en vooral gezelligheid. Er bevinden zich veel “vriendengroepen” binnen Join The Force. 

Onze community doet aan casual gaming in de brede zin van het woord: Van zeer ontspannen tot zelfs lichtelijk competitief!

 

 

Onze wil om te winnen zal altijd blijven bestaan!

Esports

Dit zijn de leden die op competitief niveau onder Join The Force spelen. Zij spelen (veelal) in teamverband en trainen meerder malen per week om hoog te kunnen eindigen in competities, zowel online als offline. 

Binnen JoinTheForce gaan e-sports en casual hand in hand. In onze visie zijn ze onafscheidelijk en werkt het een niet zonder het andere!

 

 

Join The Force richt zich op zowel landelijk als Europees topniveau!

Meld je nu aan!

Ben jij op zoek naar gezellige mensen om mee te gamen?

ONZE KERNWAARDEN

Sportief gedrag

Dit houdt in dat elk lid elkaar respecteert, openlijk communiceert en kan omgaan met kritiek van anderen. Elk lid dient zich bewust te zijn van het feit dat hij/zij als lid van de organisatie een imago mee helpt uitstralen naar de buitenwereld. Dit dient te allen tijde positief en volgens de huisregels te gaan. Als je begint aan een war of scrim dan maak je hem ook af! Op onze online platformen of op events gelden algemene gedragsregels: 

● Niet schelden of bewust irritant doen. Heb respect voor je medegamers. 

● Accepteer besluiten van de community crew/admins of stel volwassen vragen als je twijfelt over een besluit.

Professioneel

Je bent herkenbaar aan de jointheforce tag JTF.nickname. Het is niet toegestaan om deel uit te maken van andere organisaties terwijl je binnen onze organisatie actief bent, met uitzondering van partner organisaties van Join The Force. Het is niet toegestaan, op welke manier dan ook, cheats te gebruiken. Beschuldig nooit iemand van cheaten, behalve als je dit met harde bewijzen kunt aantonen. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je account.

Consequenties

Bij het overtreden van een van de bovenstaande regels krijgt men een waarschuwing.Wanneer een member 3 waarschuwingen heeft gehad, betekent dit dat deze persoon niet meer welkom is binnen Join The Force. Een waarschuwing wordt gegeven met als doel dat men zijn of haar houding/gedrag aanpast. Denk dus goed na wanneer je een waarschuwing krijgt.

 

Gezellig

Gaming zorgt voor verbondenheid en vooral gezelligheid. Gezelligheid krijg je als mensen zich “normaal” gedragen en dus eigenlijk alles al uitvoeren wat hierboven beschreven staat. Echter betekent gezelligheid niet dat we alleen maar “fun” hebben onderling: Er wordt ook om de prijzen gestreden!

 

 

Actief

Als lid wordt van je verwacht dat je actief en zichtbaar bent op de platformen van Join The Force. Als het tijdelijk niet lukt om actief aanwezig te zijn, geef dit dan aan bij je leader of co-leader binnen de community.

 

 

 

 

 

Stabiliteit

Iedereen werkt mee aan de continuïteit van Join The Force. Belangrijk daarbij is het naleven van de bovenstaande regels.