Post thumbnail

Counter Strike Wingman Toernooi

POSTED BY Waxweazle 23 maart 2019

Op zaterdag 13 April van 13.00 tot 17.00 organiseert JoinTheForce een Counter strike 2vs2 Wingman cup.
Pc’s staan klaar. Kosten €5,00 p.p.
Voor de winnaars een mooie prijs!

Naast het toernooi hebben we een gastspreker een senior game engineer. Ook zal JoinTheForce alsvast demonstreren wat zij de komende periode gaan doen middels training en voorlichting over gaming.

OPGEVEN KAN VIA ONDERSTAAND FORMULIER!

Gastspreker

Stefan Wijnker, senior game engineer bij Spiderling Games, is al meer dan 10 jaar werkzaam in de Nederlandse en internationale game-industrie. Hij geeft een introductie over hoe het is om voor een gamesbedrijf te werken. Allerlei onderwerpen zullen aan bod komen: Wat heb je precies voor opleiding, kwaliteiten en/of ervaring nodig? Wat zijn de verschillen tussen het werken voor een indie en een AAA studio? Hoe ziet een werkdag er ongeveer uit? Werken we echt 16 uur per dag? En misschien nog belangrijker, is het mogelijk iets voor jou?

15.00 tot 15.30

Training en voorlichting.

JoinTheForce zal een demonstratie geven van hetgeen wat zij de komende periode in de gasfabriek zullen gaan organiseren.

Training:
Er is veel gametalent in het oosten van het land. Wij kunnen deze gamers dusdanig trainen zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot een serieuze esporter. Wie weet kom jij wel in aanmerking voor een van de esport teams van JoinTheForce!

Voorlichting:
Er is nog veel niet bekend over gaming en gamers bij ouders,scholen,bedrijven,verenigingen, instanties en bij opa’s en oma’s. Wij nodigen binnenkort jullie uit om voorlichting te krijgen over hetgeen wat de jeugd ontzettend veel bezighoud, Gaming!

Stefan Wijnker

Opgave Formulier

Naast het hoofdtoernooi zijn er enkele pc’s en console beschikbaar voor onder andere trackmania, quake en mario cart. Je hoeft je dus niet te vervelen
Salland Auto-Onderdelen24.nl - Hoge kwaliteit auto-onderdelen Salland