Het is Join The Force gelukt om zich te plaatsen voor de groupstage van CEE Champions. Ze gaan in het maand duurde toernooi spelen voor een prijs poule van $15.000!

In de Lithuania Closed Qualifier moest JTF.EU het opnemen in de kwart finale tegen EZ4ENCE-, deze BO3 werd 2-0 gewonnen door JTF.EU met 16-9 en 16-12.
Na dit geweldige resultaat gaat JTF.EU in de halve finale spelen tegen Timechasers voor een plek in de group stage. Deze BO3 werd wederom met 2-0 gewonnen door JTF.EU ! met een score van 16-7 en 16-12.

Na deze enorme prestatie heeft JTF.EU zich geplaats voor de group stage. De group stage matches worden gespeeld op 10, 11, 17 & 18 oktober!
De eerste game door ons team zal worden gespeeld op 10 oktober om 21:00 tegen FATE Esports 🇧🇬, deze game word helaas niet gestreamd we hopen erop dat JTF.EU op een van de andere dagen gestreamd word ! We houden jullie via sociaal media op de hoogte hierover. De top 4 van de group gaat ze opmaken voor de play-offs die worden gespeeld van 19 t/m 30 oktober. De grote finale word gespeeld op Zaterdag 31 oktober!

Join The Force 🇱🇹 is geplaatst in de group met :

FATE Esports 🇧🇬
COLDWATER 🇷🇸
Blink 🇦🇱
TheMentols 🇲🇪
Budapest Five 🇧🇬
RAZEPEEK 🇸🇮
Eclot Gaming 🇨🇿

We wensen JTF.EU alle succes voor deze geweldige ervaring! We hopen op een goed resultaat en een leuke en leerzame tijd voor ons team!

JTF.EU Line up :
Edgars ‘’Rabbit’’ Brečs 🇱🇹
Povilas “Myth” Jankus 🇱🇹
Gytis “Ryu” Glušauskus 🇱🇹
Bram “Nexius” Campana 🇧🇪
Ažuolas “Awwezz” Misevičius 🇱🇻

Mocht u willen weten hoe JTF.EU het doet kunt u kijken op één van onze sociaal media kanalen of op:  https://liquipedia.net/counterstrike/CEE_Champions

#WhereForcesComeTogether #JoinTheForceFamily #CEEChampions #JTF.EU