Post thumbnail

Een inside kijkje bij het JTF.CSGO main team.

POSTED BY Gothica 1 september 2018

Samen met het JTF.CSGO team hebben we een terug blik geworpen op hun prestaties binnen de ESL qualifier #1 en natuurlijk hebben we het team nog wat inside vragen gesteld. 

Gisteren avond heb ik dan ook een goed en gezellig gesprek gehad met de heren van het JTF.CSGO team op hun bootcamp locatie. Nadat ik op mijn gemak eens heb gekeken naar een scrim van de heren en daar toch ook heel veel interessants zag hebben we ons eens even samen gezet na hun scrim.  Tijdens deze gelegenheid heb ik de Awpertunity gekregen om de heren enkele vragen te stellen over hun als zijnde team en over hun prestaties tijdens de ESL Dutch Championships.  Hier onder kun je lezen over hoe het ging tijdens ons gesprek.

Aangezien ik wel een nieuwschier ben wilde ik wel eens weten hoe lang jullie al samen spelen als team?  “Momenteel zijn we z’n vier a vijf maanden een team samen” zegt Timlef, waarop KuShan inhaakt dat dat inderdaad wel eens kan kloppen maar dat er eigenlijk wel een maandje pauze tussen valt wegens zijn afwezigheid van een maand. Natuurlijk wilde ik ook wel weten wat de heren nu eens hun sterke punten vinden als team. “FF afhouden” zegt reactz met een lach, maar ook de volwassenheid van onze teammates en het feit dat we potentieel zien in elkaar en ook allemaal serieus zijn word er meteen benoemd. Waarop ik inhaak want ik dacht nog wel wat sterke punten te hebben gezien tijdens hun scrim eerder op de avond. Wat mij opviel was gelijk de vrij goede teamcommunicatie ingame en de goede strakke teamplay en uitvoering van de strats. De heren konden zich daar nog niet helemaal in vinden en gaven aan dat ze zelf wel vonden dat de teamcommunicatie nog wel te verbeteren viel, “Teamcommunicatie is iets waar we op blijven oefen” zeggen Killforce en Timlef. Ook hier was toch wel duidelijk dat ze goed samen werken en naar elkaar luisteren. Op de vraag hoe vaak er gepracticed word was een simpel en gemeenzaam antwoord, Minstens 4 avonden in de week maar vaker 5 avonden. Aangezien ze op bootcamp zijn vroeg ik me af wat ze graag zouden willen bereiken door middel van deze bootcamp. Zo werd er geroepen dat de heren elkaar beter wilden leren kennen maar ook wilden werken aan de team chemistry. Natuurlijk kon de vraag over welke maps zij als hun top maps zien toch niet ontbreken, en het eendrachtige antwoord luidde dan ook Inferno. Ook gaven ze aan dat ze zelf wel tevreden waren met hun resultaten op de map Nuke. Met het oog op de Gameforce Masters Qualifiers van vandaag was ik benieuwd naar wat de heren denken en of hopen te presteren in deze qualifiers. Ze zien dit zeker als een uitdaging maar ze staan er wel heel positief in ingesteld, “er spelen zeker weten goede teams mee en in principe kunnen we ze aan maar het is ook wel een kwestie van mindset” word er dan geroepen. Hoe dan ook er valt altijd lering te trekken uit een match. Het kan zeker lastig worden maar ze gaan er gewoon voor. 

En natuurlijk dat wat we ons wel allemaal stiekem afvragen hoe denken zij over het verloop van de ESL qualifiers van afgelopen woensdag heb ik daar ook naar gevraagd.

Op woensdag speelden de heren van JTF.CSGO team de brackets door voor ESL Dutch Championships. En niet zonder resultaat van de 5 matches wonnen ze de eerste door een default win, de tweede match gespeeld op Inferno eindigde ook met een win voor de heren met 16-7 tegen RUIG!. Maar daar eindigt het niet nee ze pakken erna nog een win op Cache tegen Vengeful Goose.CSGO met 16-13. Om vervolgens een match te spelen tegen TAKKATAKKA welke ze ook weten te winnen met 16-11 op de map Inferno. Zo weten ze maar liefst 4 van de 5 te winnen, nadat ze voor de laatste match moesten forfeiten ivm het vroeg aan het werk moeten van een van hun teammembers.  “Bij het zien van de brackets dacht ik oh dat winnen we sowieso” aldus Timlef. De heren waren zelf ook enorm tevreden met de resultaten van afgelopen woensdag. Op 12 September 2018 zullen de matches voor de ESL Dutch Qualifiers weer verder gaan voor onze heren.

Houd de website in de gaten voor meer nieuws omtrent dit geweldige team!

Auto-Onderdelen24.nl - Hoge kwaliteit auto-onderdelen