Post thumbnail

Introductie Joyce, Coach Fortnite Main team

POSTED BY The Force 11 juli 2018

Hey! Mijn naam is Joyce Bandsma, ben 19 jaar jong en ben woonachtig in Groningen. Ik ben de coach van het Fortnite team, en ja het klopt ik ben een vrouw. Over het algemeen game ik zo af en toe.

Ik vind het erg leuk om ook zelf Fortnite te doen maar dat is ook meer fun uiteraard wel fanatiek. Eigenlijk ben ik het wel gewend om in de mannenwereld hiermee bezig te zijn aangezien ik het ook al wel gewend ben, doordat mijn vriendengroepje (jongens groepje) destijds ook gamede. Zelf ben ik vorig jaar ook bij een lan geweest (The Party 15) onder de naam JoinTheForce, mijn rol was daar meer het begeleiden, zorgen voor eten en het weekend filmen hoe ik het beleefd had. Ik ben in dit Fornite team gekomen doordat het meer als een grapje begon, daarna hebben we het wel aardig serieus opgepakt en is het ook uiteindelijk doorgegaan.

Mijn rol in dit team is dat er overlegd wordt welke matches ze gaan spelen. Voordat ze een match hebben stuur ik ze altijd een gemotiveerd bericht en ook zodra ze gewonnen of verloren hebben, vraag ik wat er fout/goed ging zodat ze er aan kunnen werken.

Auto-Onderdelen24.nl - Hoge kwaliteit auto-onderdelen True Haven Gaming