Join The Force is samen met 5 andere organisaties uitgenodigd om mee te spelen in de Defensie Esports cup ! 🏆

Defensie Esports had een hele mooie kans gekregen van de LAN organisator Dreamhack om zich te laten zien aan de buitenwereld. Helaas door de hele covid-19 situatie is het LAN event Dreamhack Rotterdam 🇳🇱 geschrapt. Defensie Esports wilde toch heel graag een leuk een mooi toernooi opzetten om te laten zien hoe hard ze voor uit zijn gegaan als spelers maar ook als team!
Daarom hebben ze een mooi online event opgezet waar Join The Force een invite voor heeft gehad!

Het online event word op zaterdag 17 oktober gehouden. Join The Force gaat hun matches spelen vanuit de Gasfabriek in Deventer, dit is de vaste locatie van Join The Force.
De matches worden gespeeld van 10:00 tot ongeveer 21:00, tussen de matches door is er een talkshow met leuke hostten die de matches gaan na bespreken en interviews zullen houden met de spelers.

Het team van Join The Force bestaat uit een aantal admins en leden van de organisatie.
De leden die voor het Join The Force logo gaan strijden zijn:

Team Join The Force Mix ✊

Thomas ‘’Hardstyler’’ van Diepe
Bram ‘’Viper”
Daniel ‘’HorneyDolphin’’ Leushuis
Andre “Biebi” Schotanus
Rob “Pacific’’ Donselaar

Substitute 🧐

Alex ‘’Bitzu’’ Beekhuizen

Coach 🧠

Machiel “Waxweazle’’ Dijkslag

Wij wensen alle teams veel succes en plezier! En we hopen natuurlijk op een mooi resultaat van onze altijd fanatieke leden en admins, maar het meeste belangrijke is natuurlijk het plezier en de gezelligheid onderling!

Het is heel begrijpelijk dat jullie niks willen missen van dit mooie event 😊, daarom is alles te volgen via de Twitch van Defensie Esports. Zorg dus dat je zaterdag aanwezig bent om Join The Force mix aan te moedigen in de chat, Tot dan! https://www.twitch.tv/esportsdefensie

#WhereForcesComeTogether #JoinTheForceFamily #JTF.MIX