Voor onze trouwe members zou het geen verassing zijn, we zitten al ruim een jaar met onze bootcamps,events en afspraken al in de Gasfabriek te Deventer. We breiden echter uit! Vanaf heden kunnen wij onze events, bootcamps uitbreiden met trainingen en voorlichting. Tevens kunnen we op locatie onze afspraken met nieuwe initiatieven en bedrijven maken. Hiermee verhuist het thuisadres dan ook van JoinTheForce

Gasfabriek?

De wereld is in beweging en verandert sneller dan ooit tevoren. Grote bedrijven opereren veelal nog volgens de ‘oude’ en ‘vertrouwde’ businessmodellen. Ze hebben steeds meer moeite met het vasthouden en bedienen van hun klanten en kunnen onvoldoende of onvoldoende snel disruptief innoveren. Wij fabriceren startups voor grote bedrijven.
Welkom in de gasfabriek!

Training en voorlichting

In het kantoor kan JoinTheForce haar activiteiten zoals training aan jongeren die esporter willen worden aanbieden. Maar vooral ook voorlichting  aan bedrijven,ouders, verenigingen en instanties over gaming. In deze voorlichting raken we de grote onderwerpen rondom gaming aan en kunnen we op behoefte in vervolgsessies daar verder op inspelen.

Esports

Esports, training en selectiedagen

Dankzij jarenlange ervaring, brede netwerken en partners kan jointheforce de jeugd uit de regio trainen op hetgeen waar zij behoefte aan hebben.

Ook zal JoinTheForce  selectiedagenhouden om de grote gametitels te vertegenwoordigen op de diverse game toernooien.

Events,Lanparty en Game-avonden

Wij weten waar we vandaan komen en waar het allemaal is ontstaan. Vrienden die samen een game spelen via netwerk, en vervolgens hebben we zeer gezellige een lanparty. Dit gevoel samen met de benodigde entertainment brengen wij samen op onze gameavonden. Daar staat alles voor jullie klaar. Je hoeft je alleen maar te komen

.

Share:
Waxweazle

Waxweazle

Machiel "Waxweazle" Dijkslag. Voorzitter JoinTheForce & Joinedforces, Gamer vanaf de msx 1 met datarecorder.

See all author posts