Raster jongerenwerk en Join The Force gaan voor gaming talent! πŸ†

Join The Force en Raster gaan een mooie samenwerking aan voor de lokale jeugd. Join The Force geeft Raster de mogelijkheid om gebruik te maken van hun training locatie in Deventer.
De lokale jeugd die zeer enthousiast is over gaming gaat daar op vaste momenten in de week de kans krijgen om lekker te ontspannen en hun talent voor gamen verder te ontwikkelen!

Raster helpt kinderen en jongeren hun skills en sociale vaardigenheden te laten ontplooien. Hun visie ligt altijd op β€˜β€™Talent’’, door jezelf te ontwikkelen op welk gebied dan ook krijg een vorm van zelferkenning en waardering dit kan kinderen/jongeren een enorme boost geven in de juiste richting. Wij van Join The Force zijn ook dagelijks bezig met het begeleiden en helpen van onze gamers en community leden.
Daarom denken wij dat deze samenwerking met Raster een supermooie uitdaging is voor beide partijen, samen kunnen we ervoor zorgen dat steeds meer jongeren hun talent gaan vinden en deze verder gaan ontwikkelen. πŸ“ˆ

Wij van Join The Force kijken er naar uit naar alle mooie dingen die we samen met Raster jongerenwerk gaan neerzetten! πŸ’ͺ

#WhereForcesComeTogether #JoinTheForceFamily #Talent #RasterJongerenwerk