Om onze samenwerken met Cooler Master te vieren organiseert Join The Force een 2v2 Rocket league toernooi! Samen met Cooler Master gaan we hier een geweldige avond van maken, we gaan zien wie aan het langste end trekt en zich de koning van het autovoetbal mag noemen. Maar dit kan natuurlijk niet gebeuren zonder een hele mooi prijs voor onze 2 winners 😉

Op zaterdag 14 november barst de strijd los. Op deze avond vind het Rocket League 2v2 toernooi plaats. Om 19:00 start het toernooi en zal de bracket worden gemaakt, de games worden afgewerkt in een best of 1 format, winner gaat door verliezer ligt eruit. Mocht je er snel uit liggen niet getreurd jij kan alle volgende games volgen op het Twitch kanaal van Join The Force.

De mensen die mee willen doen moeten zich melden in de Discord van Join The Force voor 19:00 op zaterdag 14 november. Iedereen mag meedoen, je hoeft niet perse in de Join The Force community te zitten! Maar na zo’n epische avond kan het bijna niet anders dan dat wij jouw later in onze community gaan terug vinden 😉. Er komen namelijk nog veel meer van dit soort geweldige toernooien aan, en niet alleen Rocket League maar veel meer verschillende games! Dus mocht je nog suggesties hebben horen wij het graag!

En nu naar natuurlijk waar iedereen voor gaat het strijden : de prijzen voor de eerste plaats, wij mogen namens Cooler Master voor beide winners een MM711 Cooler Master muis weggeven, ja dit wil je dus niet missen als je denkt dat je de beste bent. Daarom kan het bijna niet anders dat we jouw op 14 november zien strijden voor deze mooie prijs!

Wij van Join The Force wensen iedereen succes en natuurlijk een hoop plezier! Mogen de beste winnen 👊.

#WhereForcesComeTogether #JoinTheForceFamily #CoolerMaster #Community