Post thumbnail

UPDATE: DE DATUM ZAL GAAN HANGEN TUSSEN OFWEL DE 17E OFWEL DE 24E VAN NOVEMBER!

Zoals sommigen van jullie inmiddels wel al begrepen hebben zijn we er druk mee bezig om een groepsuitje te organiseren. De bedoeling is dat we gaan paintballen of airsoften. Dit kunnen we doen op twee locaties: Ewijk (bij Nijmegen) en Antwerpen. In Nederland geld 18+ voor airsoften en paintballen. In Belgie mag men paintballen vanaf 14 jr. (met  toestemming van ouders) En airsoft mag in Belgie vanaf 16+.  Indien genoeg aanmeldingen kan er zowel airsoft als paintball gedaan worden, echter wel op verschillende Data!

Er zitten geen kosten aan verbonden kwa entree. Nuttigen van consumpties is op eigen kosten. Tegen een betaling van 18 euro op locatie kan er p.p.  extra kogeltjes gekocht worden, dit is voor eigen kosten! Vervoer dient men zelf te regelen en men dient er rekening mee te houden dat locatie Ewijk, Nijmegen slecht tot niet bereikbaar is met het OV.

Er zijn 2 locatie’s die beschikbaar zijn, bij het aanmelden graag even vermelden welke je voorkeur heeft!

Je mag 1 persoon extra meenemen p.p. (Dus bijvoorbeeld je vriendin, beste vriend, vader of moeder etc.)

Aanmelden:

Aanmelden kan je doen als volgt, stuur een email naar sabrina@jointheforce.net. Geef daar je naam, Ingame naam, achternaam, voorkeurslocatie, leeftijd, of je wilt paintballen of airsoften  en of je iemand extra meeneemt door. Indien je iemand extra meeneemt ook daar even alles van doorgeven zoals hierboven aangegeven staat.

Aanmelden kan tot 21 Oktober 2018!  Het uitje zal gepland worden voor de maand November en zal plaatsvinden op een Zaterdag! Definitive datum en tijd volgt na de 23e Oktober!

Auto-Onderdelen24.nl - Hoge kwaliteit auto-onderdelen True Haven Gaming