BELANGRIJK: JE MOET BETAALD HEBBEN VOOR 28 JANUARI OM GEBRUIK TE KUNNEN MAKEN VAN DE GROEPSRESERVERING INCLUSIEF KORTING! DUS WEES OP TIJD!

Daarnaast krijgen we korting op de eerste 15 seats van SpeedSeats! Nog een extra reden om met JoinTheForce naar The Party te gaan! Dus wees er snel bij!


Het is weer bijna zover: The Party komt er aan! Maar dit jaar is het anders dan voorheen. The Party vindt namelijk plaats op een nieuwe locatie!

Het beursgebouw in Eindhoven is verruilt voor de Beursfabriek Nieuwegein. Wij als JoinTheForce zijn enthousiast over deze keuze, aangezien de vorige locatie qua ruimte aan de krappe kant was. Zeer waarschijnlijk biedt de nieuwe locatie meer vierkante meters! Het belooft veel goeds en we kijken er naar uit. 

Dit jaar wordt het gezelliger en spannender dan ooit met onze groeiende community en onze esport teams. Counter-Strike, League of Legends, en  Rocket League zijn enkele van de games waar wij onze strijd op gaan richten. Wij gaan hier dus weer een mooi feestje bouwen, en ik verwacht natuurlijk dat iedereen er net zo enthousiast over is als ik! 

Als jij ook met JoinTheForce mee wilt, lees dit artikel dan goed door!

Info

Editie:                  The Party 2020

Datum:                3, 4 en 5 april 2020

Locatie:               Beursfabriek Nieuwegein

                            Symfonielaan 5

                            3438 EX Nieuwegein

Website:             www.the-party.nl

Aanmelden

Je kan je aanmelden op de volgende wijze:

 

Informatie die wij nodig hebben bij het aanmelden:

  • Je nickname
  • Je e-mail adres
  • Je voor- en achternaam
  • Wel of geen SpeedSeats, en zo ja: Welk model (zie website The Party voor verschillende opties en prijzen)
  • Optioneel: Voorkeur voor naast wie je wilt zitten

 

Je kan ook meerdere personen aanmelden. Hiervoor hebben wij de bovenstaande informatie nodig voor ieder persoon en dan ben jij mijn contactpersoon voor de mensen die je hebt aangemeld.

Ben je jonger dan 18? Houd er dan rekening mee dat je een toestemmingsformulier moet hebben die ondertekend is door je ouders.

Hoe te betalen:

Maak 65,00 (+ evt. SpeedSeats kosten) euro over op IBAN:
NL48 ABNA 0625655710 t.n.v Jesper Winkelhorst
Vermeld in de betaalomschrijving eerst The Party 2020 en daarna je voor- en achternaam + nickname

Bijvoorbeeld: “The Party 2020, Jesper Winkelhorst (Jeplaa)”

BETAAL VOOR 28 JANUARI OM GEBRUIK TE KUNNEN MAKEN VAN DE GROEPSKORTING! HET BEDRAG WAT WE AAN KORTING BESPAREN, WORDT TERUGGEGEVEN AAN DE COMMUNITY OP DE LAN ZELF, WAARSCHIJNLIJK IN DE VORM VAN EEN HAPJE OF DRANKJE.

Voor vragen en updates over de stand van zaken kun je op discord terecht in de channel #jtf-TheParty2020. (https://discord.gg/7jvZ73C)

We zien elkaar op The Party 2020!

Groetjes, Jesper “Jeplaa” Winkelhorst