Post thumbnail

Nieuw CounterStrike main team.

POSTED BY The Force 29 november 2018

Voor degene die JoinTheForce nauwlettend in de gaten hebben gehouden zou dit geen verassing zijn. Nadat er signalen waren dat ons vorige main team verder zou gaan kijken heeft JoinTheForce ook gezocht en gevonden. Als snel kwamen we in contact met een team met potentie die een organisatie zocht. In dat team een talent uit “eigen kweekvijver”!
Met gepaste trots kunnen we onze nieuwe line up voor Counter Strike main bekend maken.

Frank “MouFra” van Mourik
Tristan “PARAPHERNALIA” Dalmeijer
Joey “JoeyVHA” van Hattem
Rick “r1qzor” Weijer
Martijn “DRNGR” Wegman

Zij zullen ons  voor een lange tijd op diverse on-en offline toernooien vertegenwoordigen.

Nadat afgelopen week signalen kwamen vanuit ons oude main team om te stoppen, zijn onze e-sportmanagers aan het rondkijken geweest waar er mogelijkheden lagen voor JoinTheForce. Doelstellingen: Ervaring,  gedreven,sociaal en loyaal naar de community toe. Hiervoor zouden we de tijd nemen en geen overhaaste beslissingen maken, want kan zomaar wezen dat er “overhaast keuzes worden gemaakt, die je achteraf weer mag bijstellen.  Toeval bestaat niet !,  echter op dat moment wel.  Er  was een team wat zocht.  Zo troffen we elkaar snel.  In de gesprekken die zijn gevoerd bleek dat dit  het  ambiteuze  team is waarmee JoinTheForce een gooi gaat doen naar de diverse titels.  

Hoewel wij beseffen dat de nieuwsitems over onze mainteam(s) kort achter elkaar komen hebben we er toch voor gekozen om deze informatie naar buiten te brengen zodat alle betrokkenen de juiste acties in gang kunnen zetten.

Auto-Onderdelen24.nl - Hoge kwaliteit auto-onderdelen True Haven Gaming