Over Join the Force

Join The Force is een community die als doel heeft iedereen met enthousiasme voor gaming, samen te brengen en te faciliteren. Om ze te laten ontspannen, nieuwe mensen te leren kennen, talent te ontwikkelen, doelen te stellen en na te streven en een bijdrage te laten leveren aan het geheel. Wij zijn er voor iedereen boven de 15 jaar. We zijn online en offline actief, platform onafhankelijk en kijken verder dan alleen Nederland. Je kunt bij Join The Force terecht om ontspannen te gamen maar we ondersteunen ook talenten om zich te ontwikkelen tot e-Sports spelers op het allerhoogste niveau.

Ambitie 

Zoveel mogelijk gamers vermaken en voorzien van allerlei gaming gerelateerde activiteiten ( jaarlijkse ledenbijeenkomst, online events, onze platformen die we dagelijks gebruiken blijven onderhouden die met gaming te maken hebben, daarnaast willen wij onze teams laten meedoen op het hoogste niveau van esports in de Benelux.

Community

Een tak die vaak wordt vergeten, maar niet binnen JoinTheForce. Casual gaming binnen onze community zorgt voor verbondenheid en vooral gezelligheid. Er bevinden zich veel “vriendengroepen” binnen Join The Force. 

Echter betekent gezelligheid niet dat we alleen maar fun hebben onderling, of dat er geen wars worden gespeeld. Het enige wat er vanaf is, is het prestatie-element. 

Wat echter blijft is de wil om te winnen !!

Esports

Dit zijn de leden die op professioneel niveau spelen. Ook zij kunnen gebruik maken van dezelfde diensten als onze casual leden. Daarnaast kunnen ze via ons advies en support krijgen. 

Via onze community kunnen ze zichzelf constant verbeteren en groeien. Ze kunnen grotere teams opzetten en kijken naar grote events om samen met JTF aan deel te nemen. 

Met als hoogste doel: dat we mee kunnen doen aan de e-sports!

Ben jij op zoek naar gezellige mensen op mee te gamen?

Auto-Onderdelen24.nl - Hoge kwaliteit auto-onderdelen