Over JoinTheForce

JoinTheForce is een organisatie die als doel heeft mensen met enthousiasme voor gaming, samen te brengen en te faciliteren. JoinTheForce is voor jong en oud. We zijn online en offline actief, platform onafhankelijk en kijken verder dan alleen Nederland. Naast ontspannen gamen, faciliteren wij ook esports op het allerhoogste niveau.

Ambitie 

Zoveel mogelijk gamers samenbrengen in een gemeenschap waar ze zich thuis voelen met ruimte tot zelfontplooiing op zowel casual als esports niveau. Wij streven ernaar binnen de esports mee te doen op het allerhoogste niveau.

Community

Een tak die vaak wordt vergeten, maar niet binnen JoinTheForce. Casual gaming binnen onze community zorgt voor verbondenheid en vooral gezelligheid. Er bevinden zich veel “vriendengroepen” binnen JoinTheForce. 

Onze community doet aan casual gaming in de brede zin van het woord: Van zeer ontspannen tot zelfs lichtelijk competitief!

Onze wil om te winnen zal altijd blijven bestaan!

Esports

Dit zijn de leden die op competitief niveau onder JoinTheForce spelen. Zij spelen (veelal) in teamverband en trainen meerder malen per week om hoog te kunnen eindigen in competities, zowel online als offline. 

Binnen JoinTheForce gaan e-sports en casual hand in hand. In onze visie zijn ze onafscheidelijk en werkt het een niet zonder het andere!

JoinTheForce richt zich naast landelijk ook op Europees topniveau!

Ben jij op zoek naar gezellige mensen op mee te gamen?