ONZE
PARTNERS

Cooler Master

Cooler Master is een vaste naam in de pc-wereld. Waar het merk van oudsher gespecialiseerd was in het voorzien van koelers, biedt Cooler Master tegenwoordig een breed assortiment aan om de creatieve vrijheid van iedere PC enthousiast te stimuleren. Het is de community van bouwers, creators en gamers die een integraal onderdeel zijn van Cooler Master, en precies daarom is de samenwerking Join The Force en Cooler Master een match made in heaven. Ben je op zoek naar de juiste componenten om je PC helemaal eigen te maken? Dan ben je bij Cooler Master aan het juiste adres!

Mapgear

MapGear B.V. is een jong en innovatief geo-ICT bedrijf. Met een klein en gespecialiseerd team ontwikkelen wij unieke webapplicaties met interactieve kaarten, zoals bijvoorbeeld de Zonnekaart. Ook ontwikkelen wij standaard- en maatwerk kaartapplicaties voor de professionele markt. Onze oplossingen, waarin eenvoud en toegankelijkheid centraal staan, worden ingezet in diverse sectoren door ruim 250 opdrachtgevers in Nederland en België.

SALLAND COMPUTERS

Salland Computers is een toonaangevende leverancier op het gebied van gebruikte en nieuwe hardware. Sinds kort configureren zij ook HP Gaming Workstations. De geselecteerde systemen zijn van High end gebruik en voldoen uitstekend aan gaming vereisten. Dankzij Salland computers kunnen wij maar liefst 10 game systemen ter beschikking stellen.

HSFactory

Community CS:GO servers, bied inzichten in player statistics, rank distributions, een top player overview inclusief VIP opties en nog veel meer. “Quality training servers made by gamers, for gamers!”

Word nu sponsor!

Wilt u investeren in de gaming industrie?