Sponsoren

ONZE
PARTNERS

SPONSOR

Cooler Master

Cooler Master is een vaste naam in de pc-wereld. Waar het merk van oudsher gespecialiseerd was in het voorzien van koelers, biedt Cooler Master tegenwoordig een breed assortiment aan om de creatieve vrijheid van iedere PC enthousiast te stimuleren. Het is de community van bouwers, creators en gamers die een integraal onderdeel zijn van Cooler Master, en precies daarom is de samenwerking Join The Force en Cooler Master een match made in heaven. Ben je op zoek naar de juiste componenten om je PC helemaal eigen te maken? Dan ben je bij Cooler Master aan het juiste adres!

SPONSOR

Syntex Hosting

SyntexHosting is een hosting die vanaf het begin streeft naar de scherpste prijs, kwaliteit en de minste downtime.

Zij bieden een wijd assortiment aan producten. Zoals Webhosting, Gameservers of zelfs Dedicated servers. Zij zullen ten alle tijden blijven uitbreiden.ย Syntex en de medewerkers staan altijd paraat voor alle vragen en streven ernaar het beste support te geven en zetten daarom graag een stapje extra.

SPONSOR

SALLAND COMPUTERS

Salland Computers is een toonaangevende leverancier op het gebied van gebruikte en nieuwe hardware. Sinds kort configureren zij ook HP Gaming Workstations. De geselecteerde systemen zijn van High end gebruik en voldoen uitstekend aan gaming vereisten. Dankzij Salland computers kunnen wij maar liefst 10 game systemen ter beschikking stellen.

Word nu sponsor!

Wilt u investeren in de gaming industrie?