Post thumbnail

Spannende onthulling aangekondigd ingegraveerde JTF Case

POSTED BY Waxweazle 18 september 2018

Beste JTF members,

Zoals sommige van jullie al weten ben ik al redelijk lange tijd lid van JTF en heb het na al die tijd nog steeds super naar mijn zin.

Onlangs ben ik op het idee gekomen om een nieuwe pc case te halen maar ik wou iets speciaals doen voor JTF.
Na een tijdje op het internet te hebben rondgekeken vond ik een bedrijf in Rotterdam wat cases verkocht en ook kon modificeren met laserapparatuur, ik heb toen contact gezocht met het bedrijf en heb toen opdracht gegeven om in mijn nieuwe kast het JTF logo in te graveren.

Op het moment heb ik deze kast thuis staan. De eerste JTF case. Op The Reality dit weekend zal hij voor het eerst geshowed worden onder de community leden die daar zijn. Na het event komen er foto’s op de website zodat iedereen ook de mensen die er niet waren de kast in alle glorie kunnen aanschouwen. Mocht jij na het zien van de kast zelf of de foto’s interesse hebben om zelf ook een JTF kast te nemen neem dan contact op met mij op ts onder de naam Thomas/teejee op ts.

Ik hoop veel van jullie enthousiast te hebben gemaakt met het idee. Ik hoor snel van jullie terug.

Auto-Onderdelen24.nl - Hoge kwaliteit auto-onderdelen True Haven Gaming