Post thumbnail

The Reality XIX door de ogen van Gothica

POSTED BY Waxweazle 4 oktober 2018

Hieronder kunnen jullie lezen hoe ik The Reality XIX heb meegemaakt.

Vrijdag: Aankomst bij de TT hal in Assen.

Samen met V12 en Franky kom ik om kwart voor drie aan bij onze eindbestemming voor het weekend. The Reality XIX in Assen. Vlak na onze aankomst vinden we nog een JTF member, onze eigen Biebi. Gezamelijk wachten we buiten in de rij totdat we aan de beurt zijn en naar binnen mogen. Zodra we door de deur binnen komen moeten we onze namen op een bordje schrijven. Vervolgens worden er Mugshots gemaakt van ieder van ons. Direct erna mogen we door naar de kassa om in te checken en worden we voorzien van hippe polsbandjes. En toen was het weer op naar de auto om onze spullen te halen en op te zetten. 

Pc’s en toebehoren worden uitgeladen en opgezet op de plaatsen die ons zijn toegewezen voor het weekend. Steeds meer mensen druppelen binnen terwijl ik alvast gauw een rondje op onderzoek ga. Zo maak ik een rondje langs diverse kramen en de Relax Area. Bij de Relax area staan allemaal verschillende consoles met verschillende games. Zo kan er Pong gespeeld worden maar ook Duckhunt, DOA en nog veel meer! De Relax area was volledig opgezet door kwaadgenie. Bij het zien van al dit leuks kreeg ik nog meer zin in een geweldig weekend op The Reality XIX. Op de Vrijdag avond startte al gelijk de Compo’s voor CSGO. Tijdens deze brackets vliegt ons JTF.CSGO team er als een speer doorheen met goede resultaten. Ook was er op de vrijdag avond een stoelen loterij, deze loterij ging op seat, vakkleur en rij. En meteen was JTF goed vertegenwoordigd want het was niemand minder dan Greendragon die in de prijzen viel. Meteen ook niet vergeten dat de onthulling van de Case van Teejee ook gebeurde. Ook is mij heel vaak gevraagd door het weekend of mijn JTF Tattoo wel echt was. Ja dames en heren hij is wel degelijk echt! De eerste dag is super positief verlopen en afgesloten. 

Voor de mensen die mij niet zo goed kennen, slapen op een LAN staat niet op het programma. En de eerste nacht werd dan ook met succes doorgehaald! 

Zaterdag: Dag twee vol Compo’s

Mijn Zaterdag ochtend begon meteen lekker relaxed met een Guitar Hero Competitie om 09:00. Met veel plezier werd er gespeeld en mocht ik door naar de Finale op de Zondag. De Zaterdag zou achteraf blijken zou een volle energieke en bruisende dag worden voor me. Het begon al goed met een fijn gesprek met Thiadrik Oldersma ook wel bekend als Toldersma. Zo brutaal als ik maar kon zijn de stoute schoenen aangetrokken en hem om een handtekening gevraagd. Na mijn wandelrondes door het gebouw kwam ik langs Gamershub. Zij zouden CSGO gaan streamen. Zoals meesten van jullie wel weten cast ik voor JTF.CSGO de matches. Op mijn vraag of hun die gingen casten en na uitleg dat ik dat normaal deed werd gezegd kom maar bij ons die match casten! Jullie snappen natuurlijk wel dat ik meteen stijf stond van adrenaline want die match zou in vijf minuten beginnen! Met voldoende snelheid en vaart ben ik dan ook terug gecrost naar mijn pc om mijn gsm te pakken en terug te sprinten naar Gamershub. Samen met Twan “Blaze” van den Berg mocht ik Co-casten voor JTF.CSGO. Wat een geweldige ervaring was dat! Zo nerveus om te casten was ik voorheen nog niet geweest en voor mijn gevoel ging het dan ook vreselijk. De heren van Gamershub vonden wel dat het goed ging en dat is een mooi compliment. 

Uiteraard kon mijn Zaterdag dan ook niet meer stuk! Wel heb ik vele Competities gemist die gaande waren. Ondanks mijn vrij drukke programma had ik wel nog tijd voor de Sjoel competitie welke natuurlijk wel lachen was en ik een deelname prijsje voor kreeg.

 

Zondag: De laatste dag.

De Zondag startte niet al te best voor me, ik was in de nacht overvallen door een migraine aanval en hierdoor 4 uurtjes ben gaan slapen. Erna toch maar weer terug richting de pc gestrompeld. Om 10:00 was het dan zover de Guitar Hero Finale. Met een hele sterke tegenstander moest ik het afleggen in de BO3 en eindigde ik op een 2e plaats. Meteen erachteraan meegedaan met de Highscore Weekend Challenge van Guitar Hero, ook hier wist ik een 2e plaats te behalen. Tijdens de overige compo’s was JTF super goed vertegenwoordigd en zijn er vele van ons in de prijzen beland!

Ik zou mezelf niet zijn als ik niet nog een rondje gemaakt had en mensen gevraagd had naar hun ervaringen op The Reality XIX.

Zo ben ik langs gelopen bij DEGC die met 21 man aanwezig waren dit jaar. Maar ook liep ik door de overige gangen en sprak ik her en der wat random mensen aan. Greybeard: “ik kom sinds 2012 en persoonlijk vind ik het dit jaar beter als vorig jaar. Het is leuk aangekleed en ook het thema is leuk”. Ook bij de VIP area sprak ik mensen, zo sprak ik daar met Deonide en mr. Blackout. Deze twee heren vielen op doordat het duidelijk was dat het hier om een andere generatie ging tussen alle “Jonkies”. Deonide en mr. Blackout zijn op de respectable leeftijd van 48 en 44 jaar. Uiteraard wilde ik wel eens weten wat de heren ervan vonden zo op The Reality XIX. Deonide: “Dit is de eerste keer maar het geeft ons nu al een goede indruk. Het bevalt me prima tot nu toe. We kozen voor VIP ruimte omdat we voor het eerst zijn en het voor ons voordeliger was om VIP te gaan”.  Ook ben ik nog even langs GA gelopen, wat een gezellige groep mensen is dat. Ook zij waren aanwezig met meer als 40 personen! Als kleine notitie wil ik wel meegeven dat het overal super gezellig was waar je ook liep. 

Al met al een super weekend geweest op The Reality XIX en ik zeg volgend jaar nog een keer!

Auto-Onderdelen24.nl - Hoge kwaliteit auto-onderdelen True Haven Gaming