Zoals sommigen al weten was afgelopen weekend (25,26,27 Januari) tijd voor een JTF Bootcamp.  Buiten het vele plezier, de goede trainingen en uiteraard de compos vonden we dan toch ook nog tijd om even wat interviews te doen met de JTF CSGO en RL teams. Deze kan je onder in dit bericht vinden.

De bootcamp startte Vrijdag avond om 18:00. Nadat er eerder op de middag flink is opgebouwd was het nu tijd om de teams te verwelkomen die aanwezig waren bij de Bootcamp. Zo mochten we leden verwelkomen van team Vengefull Goose maar ook van Aetas Novum. Nadat iedereen zijn of haar plaats had gevonden werd het tijd voor de officiele start van de bootcamp. Na de gebruikelijke uitleg van de regels en afspraken werd het tijd om te gaan gamen. Voor velen is het die avond nog laat geworden. Zaterdag was dan daar de tweede dag van onze bootcamp. Niemand minder dan Rene “Face” Bouma kwam langs om de Rocket League teams te voorzien wat wat tips, tricks en training. Terwijl in de tussentijd de CSGO teams lekker verder speelden was het alweer tijd voor bezoek om langs te komen. Zo ook de heren van TheMainEvent. Ook zij besloten even een bezoekje te brengen aan de JTF Bootcamp. En natuurlijk de interviews die we in de avond hebben gedaan met de teams. Op Zaterdag nacht ging men redelijk bijtijds naar bed. En dan komt de mens ergste nachtmerrie Gothica die op Zondag ochtend iedereen uit bed rammelt! Ja op Zondag ochtend rond de klok van tien werd iedereen wakker gemaakt door Gothica. Na een vlotte opruiming was de bootcamp al voorbij. Wij van Join The Force willen iedereen bedanken die aanwezig is geweest, die geholpen heeft en dit mogelijk gemaakt heeft! Dit was niet mogelijk geweest zonder de geweldige samenwerking met de Gasfabriek in Deventer. Iedereen BEDANKT.

Waxweazle

Waxweazle

Machiel "Waxweazle" Dijkslag. Voorzitter JoinTheForce & Joinedforces, Gamer vanaf de msx 1 met datarecorder.

See all author posts

Comments

  • Vorig weekend vond de esport bootcamp van JoinTheForce&friends plaats. Een zeer geslaagd weekend waarin er serieus is getraind op Rocketleague en Counter strike.
    We mochten Aetas en Goose ook welkom heetten op onze bootcamp, een mooie kans om van elkaar te leren en natuurlijk de krachten te meten. De rocket league teams kregen een workshop van Rene face Bouma en hebben de nodige kennis hiermee opgedaan.
    Een eerste stap richting een mooi esport seizoen is neergezet.

    Wij willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd op welke manier en in welke vorm dan ook enorm bedanken, dankzij jullie inzet zullen we in 2019 echt de diverse podia bereiken!

Geef een reactie