Wij mogen met trost vertellen dat onze Belgische caster wH1TE 🇧🇪 gaat meedoen aan het nieuwe programma van Proximus ‘Be The Next Caster🎙️’!

In dit nieuwe programma gaan 8 esports lovers het 4 weken tegen elkaar opnemen om ‘the next caster’ te worden. De winner van deze caster battle krijgt de kans om de verschillende lokale competities die op de Proximus Pickx-kanalen worden uitgezonden te becommentariëren.

De 4 deligen show word vanaf 23 november 18u uitgezonden op Pickx live en zijn terug te vinden op Pickx.be. Elke week krijgen de deelnemers een nieuwe uitdaging voor hun kiezen, ze moeten er dan alles aan doen om de professionele jury te overtuigen dat hun de next caster moeten worden van Vlaanderen.  

De show word gepresenteerd door de volgende esports giganten: Espe Riekaert presenteert, Julie Vermeiren en Soe Nsuki zijn de gastjury voor de 1ste test: ‘be entertaining’. Aster Nzeyimana beoordeelt de kandidaten tijdens de test ‘be cool’ en Bouba Kalala kijkt wie er het meest weet van esports – Be the Best.  De vakjury bestaat uit Damien Rapoye (van esports powerhouse Sector One) en Robert-Jan Koch (Proximus esports caster).

De finale van het hele spektakel gaat plaast vinden op 14 december om 18u! Wij hopen onze wH1TE hier terug te zien 💪, het zal niet makkelijk worden maar wij hebben de volste vertrouwen in onze wandelende esports encyclopedie 😉

Mocht je nou niet kunnen wachten op dit epische avontuur (wat wij snappen 😊) dan kun je alvast een kijkje nemen op de website van Pickx en een mooie preview krijgen van het programma!

Wij van de JTF Family wensen wH1TE veel succes tijdens deze mooie uitdaging voor hem 👊

#WhereForcesComeTogether #JoinTheForceFamily #Proximus #BeTheNextCaster #wH1TE